Midea grupacija

Od svog osnivanja 1968. godine, Midea je prerasla u veliku korporaciju koja pokriva HVAC sisteme, rasvetu, industrijske komponente, logistiku i nekretnine. Sve to, rezultat je neprekidnog rasta kompanije, a samim tim i rasta prihoda, koji je u 2010. godini iznosio 17,3 milijardi dolara, uključujući i prihode iz inostranstva od 5,08 milijardi dolara.
Osim toga, Midea je jedino kinesko preduzeće kućnih električnih aparata, koje se našlo na listi 500 najcenjenijih brendova u svetu, a isto tako i u svetu finansija.

Jedan od glavnih ciljeva kompanije je da obezbedi kvalitetne proizvode potrošačima širom sveta, kao i proizvodnju optimalnih količina.

Midea je obezbedila više od 180.000 radnih mesta, kako u Kini, tako i širom sveta. Aktivno učestvuje u kampanjama za zaštitu životne sredine i doprinosi dobrobiti društva. Trudi se da zadovolji potrebe tržišta i nastoji da sa ponudoim bude pristupačna širokom sloju ljudi i obezbedi zadovoljstvo krajnjeg korisnika.

Ciljevi Mide-a u budućnosti su da postane jedan od najvećih snabdevača kućnih aparata domaćinstava širom sveta, stalno težeći za savršenstvom i pružanjem visoko kvalitetnih proizvoda i usluga svojim klijentima.

Midea internacionalna divizija

Međunarodna divizija “Midea klima uređaji” i sektor hlađenja, ključni su deo Midea grupe. Ova divizija je sveobuhvatna platforma za izvoz klima uređaja, mašina za pranje veša, frižidera i aplikacija termo pumpi.
Divizija posluje i ima rasprostranjenu prodajnu mrežu u više od 150 zemalja širom sveta.
Pridržava se osnovnih postulata – bezbednost, kvalitet, cena i efikasnost.
Održava konkurentnost kroz inovativne tehnologije i specijalizovane usluge, čineći kompaniju vodećim snabdevačem kućnih aparata na globalnom tržištu.